perjantai 26. lokakuuta 2012

Sneakers

Eilen taas oli postimies muistanut minua ja toi paketin jopa Yhdysvalloista asti. Mikä viikonlopun aloitus! ;) Vime elokuussa olin todella syysflunssan kourissa eikä nukkumisesta tullut mitään. Siksi, että yskin koko yön ja N:n piti kuitenkin mennä töihin aamulla, joten en viitsinyt sitten häntäkin pitää hereillä. Yöllä siis oli paljon aikaa etsiä jotain kivaa ostettavaa. Vaarallista! Ja eksyin tietysti Victoria Secretin sivuille ja myös vähän katsomaan julkiksien tyylejä, niin kyllähän siinä saa kukkarolle vahinkoa aikaa. Varmaan 4 yötä koneella putkeen...en suosittele. 

Näitä kuvia jäin sitten yöllä ihastelemaan: 

kuvat google.fi

Julkkikset ovat mielestäni hyvin yhdistäneet sneakersit omaan tyyliinsä. Varsinkin vauvan kanssa ne varmasti ovat hyvät kun korkokengillä ei jaksa, mutta pituutta olisi silti kiva saada. :) Tykkään!

Sitten tuli tietysti päätettyä, että juuri tuollaiset kengät minäkin tarvitsen ja juuri tuossa keskimmäisen kuvan värissä. Koska tuollaisiahan minulla ei ole. Ja ei kun tilaamaan. Niiden piti tulla jo viime kuussa, mutta jostain syystä he eivät pystyneet lähettämään sitä silloin, joten aikaa pidennettiin kuukaudella ja vasta eilen sain nuo käsiini. 




Nämä ovat siis Steve Maddenilta, eivätkä ole aidot Isabel Marantin kengät, joiden hinta on ainakin huisit 400€. Itse tilasin nämä Victoria Secretin kautta ja olin ainakin itse palveluun tyytyväinen. :)










Otin yhden kuvan ihan käytössäkin, kun en tiedä yhtään koska näitä pystyy käyttämään kun luntakin tuli jo. Eli voi mennä seuraavaan kesään vasta. :D Mutta onpahan silloin ihanat kengät millä mennä!




Mitäs tykkäsitte? :) Ei mikkään "bisnes-kengät", mutta juuri kaupungille ja koiran kanssa pienelle lenkille ja kaikkeen muuhun mihin tarvii lenkkikengän ja korkkarin sekoitusta. :P Itse olen noilla nyt hetken sisällä tipsutellut ja olen kyllä tykännyt, tosi mukavat eivätkä väsytä jalkaa. Kaikin puolin hyvä ostos mielestäni, vaikka eivät toki olleet sieltä halvimmasta päästä!

Nyt ihana talvinen päivä edessä, hauskaa viikonlopun alkua kaikille! :)

I ordered these shoes from Victoria Secret in August. Delivery took a long time but otherwise the service was excellent. I have already walked a little bit with those shoes and I liked. Snowy weekend for everyone! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti