tiistai 16. lokakuuta 2012

Tammerfors

Eli torstaina lähetiin Tampereelle ja suunnitelmat muuttu sen verran, että piti alunperin nukkuu sen tyypin luona, jolla oli tuparit, mutta eksyttiinki mun siskon kämpille. Mut se oli oikeestaan hyvä kun siellä oli enemmän tilaa. Heitettiin vaan kamat kämpille ja suunnattiin Hämeenkadulle ja siellä ekassa 4 baarissa shotit naamaan. Taidettiin vasta viidennes pysähtyä kunnolla. :D Meillä oli porukas silti vaan yksi, joka hankki sitä merkkiä, mut se hankki sitä missä piti juoda 12 juomaa. :D 


Voiko olla yhtään ilosempi virne kuvissa!

Perjantaina käytiin sit vähän kaupoilla, mut ei sieltä kyllä kauheesti jäänyt mitään käteen.  Yleensä löydän vaikka mitä, mut nyt vaan ei mikään napannu. :/ Käytiin myös porukalla syömässä Terassi Rossos siinä kosken varrella ja nam! Oli hyvä ruoka ja kauniit maisemat, joten sinne muutkin vaan. :)



Voi elämä tää kuvien laatu...




Mut yllätyin kyllä Tampereesta viikonloppuna. Luulin, sitä alunperin paljon pienemmäksi, sillä kokemukseni kaupungista on perustunut vain "autolla hämeenkadulle ja kotiin" meininkiin. :D Mutta nyt kun kuljettiin julkisilla (jokka toimi kun unelma!) ja tutkittiin paikkoja jalan, niin pakko kyllä myöntää, että Tampere on vaan aika viihtyisä kaupunki. Ei liian pieni, mutta ei liian isokaan. :)


In Tampere weekend went well. I could not find anything to buy which was weird. But we also went to dinner with friends in Terrace Rosso and yum! There was good food and beautiful view. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti