perjantai 29. marraskuuta 2013

Tehokasta!

Aloitin tänään päivän varsin reippaasti 6:30. Ajattelin vaihtaa unirytmini hiukan paremmaksi. Eilen sain unta joskus 12 jälkeen ja kaiken järjen mukaan nyt pitäisi väsyttää, mutta eipä väsytä. Tilanne on siis vielä hyvä, jos näin jaksaisi iltaan asti. 

Minulla on ollut tänään varsinainen siivouspäivä. Olen periaatteessa siivonnut koko Nikon perheen talon. En aivan mattoja alkanut ulos viemään, mutta järjestänyt paikat, imuroinut ja pyyhkinyt pölyt. Meidän huoneemme sitten meninkin läpi lattiasta kattoon. Jos nyt ei sitten tarvitsisi niin isosti siivota ennen joulua. Sain eilen valmiiksi yhden ison harkkatyön ja olikin kiva tänään vain tehdä jotain muuta kuin istua koneella. Siivoan yleensä aina isojen luku-urakkojen jälkeen, hyvää vastapainoa kun näkee työn jäljen heti ja aivot saa heittää narikkaan.

Kuvat ovat viime viikonlopulta kun kävimme siskon ja hänen avomiehensä kanssa Tampereella Vapriikissa katsomassa miltä siellä näyttää. Oli ihan kiva paikka, hyvä kun edes tiesin että tuollainen on Tampereella. Kannattaa käydä katsomassa, jos vain mielenkiintoa riittää!


 Tänään minulla alkoi (paria tenttiä lukuunottomatta) joululoma! Se olikin hyvä aloittaa siivoamalla. Nyt ajattelin vielä leipoa jotain, tässähän on hyvin ilta aikaa! ;)

I started my day today 6:30 jogging with the dogs. I try to change my sleep habits. Today I have had a cleaning day and I almost cleaned the whole house! It is a good counterbalance to the computer work, because you can immediately see the results. :)

 -Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti