maanantai 11. marraskuuta 2013

Lunes

Hei täällä taas! Olen aloittanut tänne postausta vaikka kuinka montaa kertaa, mutta koskaan en ole mitään saanut aikaiseksi. Joku tyhjän paperin pelko varmaan?! Joskus on niin paljon ideoita tänne ja joskus näin, että lyö ihan tyhjää. Ajattelin nyt sitten höpötellä vain niitä näitä. 

Taas yksi viikonloppu takana ja marraskuukin jo hyvässä vaudissa. Tänä aamuna näyttää maakin saaneen kuurapeitteen. Itse tässä pakerran espanjan kirjan kanssa kun huomenna olisi tentti. En ole ottanut tenttiin kauheasti stressiä, kun kyseessä on vain alkeet. Olen lukiossa lukenut 4 kurssia espanjaa, joten tämä pitäisi olla ihan pikku juttu. Jep, kuuluisat viimeiset sanat! :D

Muuten koulu on alkanut Tampereella rullaamaan ihan hyvin, vaikka en ole ihan vieläkään varma onko ala oikea. Joinakin päivänä tuntuu siltä, että vitsi tää on just se mun juttu ja joinakin päivänä pää sanoo, että juokse ja lujaa! Eli tiedä tässä. Onko muilla samoja tuntemuksia? Päässyt johonkin ihan hyvään kouluun ja alalle, mutta sitten tullut välillä tunne, että onkohan oikeassa paikassa? Joskus mietinkin, että en ole varmasti ainoa joille tulee silloin tällöin uskon puute siihen omaan alaansa. Pääasia kai kuitenkin on se, että suurimmaksi osaksi ei tulisi sitä tunnetta...kai?

Ei enää pitkä aika kun on joulukuu ja itselläni alkaa melkeinpä jo joulukuun alusta joululoma! Siinäpä sitten ehtii vielä miettiä mitä "isona" haluaa tehdä, heh heh! ;)
Nyt taas espanjan kirjan ääreen, hauskaa maanantaita!

I have tried many times to start posting here but I never figure what to write. So now I thought to write about this and that. Today I will study for the Spanish test which is tomorrow. I also look forward to December when my Christmas holiday begins. Something to wait for! ;)

- Jenni

3 kommenttia: