tiistai 19. marraskuuta 2013

Sattumaako?

Tuntuu, että sitä tapahtui minulle tänään turhankin paljon. Päivä meni todella mukavasti, kun aamulla heräsin aikaisin yliopistolle ja pääsin Tieteellisen kirjoittamisen -kurssille, josta luulen olevan hyötyä jopa tänne. Sen jälkeen tein pari tuntia harjoitustyötä sekä istuin latinan tunnilla. Illalla vielä lähdin metsästämää joululahjaa Prismasta, joka on täysin vastakkaisessa suunnassa oman asuntoni kanssa.

Tein päivällä harjoitustyötä microluokassa ja viereeni sattui istumaan yksi erittäin hermostunut nuori mies. Hän hieroi käsiään yhteen kuin mikäkin hullu professori ja meinasin jo huomauttaa, että voisiko hän lopetta kun alkoi itseänikin jo ahdistaa. No ei siinä mitään, unohdin koko tyypin päästyäni latinan tunnille. Prismasta tullessani jouduin tuleemaan kotiin kahdella bussilla. Ensimmäisessä bussissa istuin vastapäätä erittäin hyvin pukeutuvaa nuortamiestä (luultavammin äitin, siskon tai tyttöystävän kanssa shoppailunutta), joten hän jäi mieleeni. Hyppäsin bussista pois koskikeskuksen luona ja vaihdoin toiseen, pojan jäädessä istumaan paikalleen. Uuteen bussiin astuessani leimasin kortin ja istuin samalle paikalle kuin edellisessä bussissa ja mitä huomaan? No sama poika, samassa paikassa, samassa asennossa. En voinut olla nauramatta ja hetken päästä tuli olo, että vaihdoinko bussia ollenkaan? Vastapäätä istuvaa poikaakin alkoi hieman huvittamaan. Jäin bussista seuraavan Prisman kohdalla kun ajattelin, että kun ei ensimmäisessä Prismassa tärpännyt, niin menen seuraavaan kun se on matkan varrella. Prisman kassalla sai taas pidätellä naurua kun nyt microluokan hullu professori oli rahastamassa minua. Odotin jo loppu kotimatkalla, että keneenköhän muuhun ehdin vielä törmäämään. Kenties johonkuhun jonka edessä olen nolannut itseni?

Oli hieno huomata kuinka paljon sai aikaan päivän aikana. Pitää myös huomenna herätä aikaisin ahertamaan, niin on illalla yhtä hyvä mieli kuin tänään. 


Hyviä öitä kaikille! :)

Is it a coincidence when you come across unfamiliar people over and over again? Today it happened to me twice. However whole day went very well, I got a lot done. I hope that tomorrow will go just as well. Now I need to sleep, good night everyone! :)

- Jenni

1 kommentti: