perjantai 22. marraskuuta 2013

Järkyttynyt

Eilen kaikki oli fb:ssä kauhean innoissaan lumesta enkä yhtään tajunnu miksi. Kun siinä yhden kahden maissa päätin sitten mökkihöperönä avata verhot niin mitä näinkään? No en ainakaan samaa mitä tänä aamuna. :D Eilen tuprutti lunta oikein urakalla ja vielä isoina hiutaleina. Oli hyvä kuvata oman huoneen ikkunasta lumisadetta ja noita metsän pieniä mönkijöitä, joiden kuvaamisesta olen haaveillut jo hetken. Eilen minua viihdytti tikka, orava ja harakka. Muitakin on näkynyt kuten esimerkiksi siilejä.

Iltapäivällä lähdin bussilla luennolle ja matkalla koin pienehkön järkytyksen. Bussimatka asunnolta yliopistolle on todella lyhyt n. 10 minuuttia ja sen matkan aikana ehdin näkemään 5 kolaripaikkaa! Siis mitä ihmettä? Eikö ihmiset osaa varautua, että marraskuun puolessa välissä voisi tulla kenties lunta? En ole ikinä nähnyt vastaavaa. En edes Balilla, jossa sentäs ei ollut minkäänlaisia liikennesääntöjä. 


Tänään joudun aloittamaan viikonlopun yksin täällä Tampereella. Onneksi Niko kuitenkin saapuu huomenna tänne. ♥ Ajattelin varata meille liput Nälkäpeli - Vihan liekit -elokuvaan. Luulen, että elokuva on katsomisen arvoinen. 

Kuvista tuli vähän sumeita kun innostuin turhaa yhden asetuksen kanssa. Seuraavalla kerralla sitten rauhallisemmin. Nyt ei voi enää harjoitella kun eilinen lumi suli yön aikana, kauan se kestikin. 


Hauskaa viikonloppua kaikille! :)

Yesterday it was snowing in large flakes. I decided to take some pictures of my room window. The pictures did not come very accurate when I got too interested in one setting. Better pictures next time! Today I begin my weekend alone but luckily Niko comes here tomorrow. ♥ Fun weekend for everyone! :)

- Jenni

1 kommentti:

  1. Täällä Satakunnassakin tuli eilen lunta, mutta ilmeisesti myös vettä.. Nyt on nimittäin inhottavan liukasta ja loskaista. :(

    VastaaPoista