maanantai 18. marraskuuta 2013

VS fashion show 2013

Eino on varmaan hankaloittanut monen elämää viikonloppuna vai kuinka? Itse saavuin tänä aamuna Tampereelle ykkösluokassa kun muita lippuja ei enää ollut. VR:n ykkösluokka ei ollut mitenkään erikoinen normaaliin vaunuun verrattuna. Erona oli vain jalkatila, nahkapenkit ja lattia penkkien alla oli mattoa. Ihan hyvin pystyi nukkumaan. ;)

Viime viikolla oli tämän vuoden Victoria's Secret -muotinäytös, jonka aikana twitteri ja instagram sekosivat (joka oli varsin arvattavissa). Sieltä näki pieniä sneak peekejä varsinaisesta näytöksesta ja takahuoneesta. Joka vuosi näytöksessä on varsin mielikuvituksellisesti kauniita alusvaatteita esillä eikä tämä vuosi ollut mitenkään poikkeus. Se on jännä kuinka kahdesta varsin niukasta palasta kangasta saa sellasen näytöksen aikaan. :D

Aina VS:n mallit saavat minut innokkaammin ulos lenkkipolulle. Eihän ne nyt aivan perus Virtasia ole. Toki muutama näytti siltä ettei ollut syönyt mitään kahteen pävään ennen näytöstä, joten he eivät ehkä olleet aivan terveyden perikuvia. Nyt kuitenkin tässä odotellaan koska nähdään koko näytös eikä vain kuvia! :)


Eino -storm is certainly complicated the lives of many over the weekend. Also my. Last week was the Victoria's secrets fashion show 2013. It is strange how the two pieces of fabric manages to get be such a big show. ;)

 - Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti