tiistai 18. helmikuuta 2014

un excellent week-end!

Viime viikonloppu oli onnistunein ja tapahtumarikkain viikonloppu pitkään aikaan! Perjantaina olin töissä sellaiset leppoisat 10 tuntia, jonka jälkeen kävin Nikon kanssa ostamassa kaupasta kaikkea mahdollista epäterveellistä illaksi. Katsoimme elokuva nimeltä Valentine's Day, joka on hieman klisee ystävänpäivänä, mutta Niko ei ollut nähnyt elokuvaa aikaisemmin (yllätys!) ja minä en taas muistanut siitä yhtään mitään, niin hyvinhän se siinä sitten meni. Niko melkein pääsi elokuvan loppuun torkahtelematta! ;) 

Sain Nikolta ystävänpäivälahjaksi Fitnessgurulta kaksi minisheikkeriä+proteiinijauhetta. Samalla Niko tilasi itselleen tuollaisen vihreän sheikkerin! Aika tyylikäs vai mitä? Pitää varmaan kesällä vähän "lainata" sitä ja yhdistää se pinkin keskiosan kanssa. :D 

Lauantaina suunnattiin Tampereelle Nikon kisoihin, joiden aikana minä kävin pyörähtämässä Ikeassa ja Ideaparkissa. Löysin mm. urheiluritsikat ja muuta pientä sälää sekä Mangosta ihan mielettömän hyvät farkut! Mangosta olisin muutenkin löytänyt vaikka mitä, mutta yritin vähän toppuutella ja säästää rahaa Amsterdamiin. Mango oli mielestäni parantanut paljon viime kerrasta kun kävin siellä. Hinnat olivat halvempia ja vaatteet klassisempia. Ihastuin!

Sunnuntaina tuli juhlittua Nikon veljen synttäreitä, nähtyä sukulaisia, äitiä ja katsottua kaveripariskunnan kanssa jännittävä Suomen peli! Ei todellakaan tunnu siltä, että viikonloppu olisi jotenkin mennyt hukkaan. 

Tämä viikko tulee olemaan yhtä haipakkaa, kun täytyy hoitaa kaikki työt pois alta ennen Amsterdamin matkaa. Siihen kun on enää yksi viikko! :)


  
Last weekend was successful and the most eventful weekend in a long time! On Friday I was at work, but after that I spent Valentine's Day with Niko. We watched movie called Valentine's Day which fit the theme. On Saturday we went to Tampere, where I visited Ikea and Ideapark and naturally I found again all the nice little things to buy. On Sunday, we saw some relatives and friends and of course watched Finland-Canda ice-hockey game. I think this weekend really didn't go to waste! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti