torstai 20. helmikuuta 2014

Into The Blue

Piti tehdä tämä postaus jo eilen, mutta tiedätte varmaan miten siinä kävi kun samaan aikaan tuli Suomi-Venäjä jääkiekkottelu... Aloin siinä sitten tekemään päivän treeniä ja katsomaan matsia, josta lopputuloksena oli yksi kijuva+hikinen nainen. Punnerrusten välissä on muuten hyvä veto kiinnittää katse teleisioon juuri kun Suomi tekee maalin: lopputuloksena rojahdat mukavasti maahan. Mutta onneksi ei tunnu missään kun kikatat Suomen johtoa Venäjään. :D Perjantaina onkin sitten Suomi-Ruotsi ja voi toivottavasti kaikki menisi putkeen. Meillä on aika hyvä joukkue mielestäni tänä vuonna, mutta Ruotsillakin on vahva. Kävi miten kävi, finaalit onneksi ehditään nähdä viikonloppuna ennen kuin lähdemme matkalle. Muuten olisi hieman harmittanut!

Niin tässä viime viikon asua! Tällä viikolla en ole ehtinyt ottamaan yhtään kuvia, kun on pitänyt vaan juosta asioilla ja hoitaa työt pois alta. Seuraava viikko voi olla myös hiljaista kun vähän suunnittelin, että pitäisin oikein lomaa Amsterdamissa ja jättäisin tämän blogin ns. "kotiin". Mutta onpa sitten matkan jälkeen entistä enemmän materiaalia mitä kertoa! 

Asussa on ihana lörö Onlyn takki, jonka löysin 2 talvea sitten alesta. Se on hieman raskas ja iso, mutta juuri sen takia todella lämmin. Mukana myös minun lempikenkäni, tosin nyt vähän kyllästynyt, mutta pari talvea käytin melkein ainoastaan näitä Vagabondin pitkävartisia saappaita. Kestäneet tosi hyvin kulutusta. Laukku on taas muutaman vuoden takainen syntymäpäivälahja Nikolta. Murulla on vaan niin hyvä maku!  

Etsi kuvasta kuono? :D



Takki / Coat / Only
Huivi / Scarf / H&M
Laukku / Bag / YourFACE
Kengät / Shoes / Vagabond 
Farkut / Jeans / Gina Tricot
Paita / Shirt / Vila
Toppi / Top / H&M
Rannekorut / Bracelets / Hongkongista / from Hong Kong

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti