sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Juuri se kameralaukku

Taisin teille joskus mainita, että olen tekemässä sellaista kätevää kameralaukkua? Ei mitään muistikuvia koska, mutta nyt se on kumminkin valmis. Laukulle tulikin vähän kiire tällä viikolla, koska tarkoitushan on ottaa tuo laukku mukaan Amsterdamiin. Kuitenkin nyt se on valmis ja kuviakin löytyy!

Tein laukun tämän ohjeen mukaan, hieman kuitenkin muokaten muutamia kohtia. Laukku on siis tuollainen pehmustettu pieni kameran kantamista varten oleva laukku, jossa on eri osioita eri tavaroita varten. Osiot ovat muokattavissa, koska ne on tarranauhoilla kiinni. Laukun hienous on kuitenkin siinä, että sen saa nostaa aina eri käsilaukkujen sisään eikä siis mukana tarvitse kantaa erillistä kameralaukkua. Itselläni ei tähän päivään mennessä ole ollut kameralaukkua täysin siitä syystä etten ole niistä kauheasti pitänyt.

Laukusta ei ehkä tullut aivan täydellistä kiireen takia, eikä laukun ompeleminenkaan ollut niin helppoa kuin aluksi luulin. Taidan siis kesäksi vielä ommella toisen tällaisen ehkä hiukan pienemmän, pienempiä käsilaukkuja varten. Ja taidan tehdä siitä myös pirteämmän värisen.

Kuvissa ei valitettavasti näy kun itse kamera on laukussa, tuossa isoimmassa lokerikossa, mutta pakkohan minun oli jollain kuvatakkin nämä kuvat. :D

Täällä ollaan jo ihan lähtötunnelmissa Amsterdamiin, viime hetken pakkauksia vielä tehden! 


I told you before doing the camera bag and now it's finally done! The pattern is from here but I slightly modified it. It came out quite good, but in the summer I might sew a little bit smaller for the smaller handbags. I have never before had a camera bag, so this is really useful to me! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti