torstai 6. helmikuuta 2014

And lucky destination is...

AMSTERDAM!

Nyt kun ollaan näin helmikuun puolella, voin ilokseni ilmoittaa, että olemme lähdössä reilun parin viikon päästä Amsterdamiin! Amsterdam sopi hyvin tämän kevään matkabudjettiin ja aikaan. Huomasin tuossa, että helmikuu olisi Amsterdamin vuoden kylmin kuukausi, mutta tänä vuonna kanaalit eivät ole olleet vähäisessäkään jäässä ja lämpötilat ovat olleet korkeimpia ikinä tähän asti. Kuitenki tilastoja on pidetty jo vuonna 1901! Olemma menossa juuri helmikuun ja maaliskuun vaihteessa, niin luultavasti silloin saa jo laittaa vähän kevyempää päälle. Tuskin siellä vielä mikään kukkii, mutta eipä se minua haittaa kunhan on vain plussan puolella. :D 

Kauheasti en ole vielä suunnitellut matkaa, ajattelin panostaa siihen sitten seuraavalla viikolla. Vähän kuitenkin kutkuttaisi mennä vilkaisemaan Roermond outlet-kylää, joka tosin on toisella puolella Hollantia, mutta vain 2 tunnin junamatkan päässä! Nikokin jo hyväksyi idean kunhan vain minä järjestän kaikki junaliput jne. ;) Olemme kuitenkin Amsterdamissa 6 päivää, joten tuollainen yhden päivä reissu muualle ei haittaa. Teimmehän saman Lontoossa. 

Jos teillä on jotain ideoita, missä Amsterdamissa kannattaa käydä ja mitä kannattaa kokea, laittakaa ihmeessä kommenttiboxiin. Kaikki vinkit ovat tervetulleita! :)
Kuvat täältä+täältä+täältä+täältä
I'm so exited! We are going to Amsterdam for a small holiday at the end of this month. I haven't yet planned a trip at all but next week it is my mission. Although I'm interested to visit designer outlet Roermond. It isn't in Amsterdam but getting there takes only 2 hours by train! And Niko has already accepted my idea. But if you have tips to Amsterdam, let me now! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti