lauantai 1. helmikuuta 2014

Tiivistelmä vuodesta 2013

Ajattelin ensin etten tee tiivistelmää viime vuodesta ollenkaan kun voihan ne jutut lukea täältä blogista muutenkin. Mutta sitten tuli mieleen, että kun tänne välillä uusiakin lukijoita eksyy niin heille tämä olisi varmaan ihan kiva. Joten tästä lähtee...

Tammikuu
Olimme vihdoin saapuneet Balille. Kohtasimme pienen kulttuurishokin uutenavuotena kun kaikki ihmiset tuntuivat olevan kaduilla juhlimassa. Aloitimme koulun ja saimme mahtavat kämppikset kavereiksi. Kaiken alkuhömpötyken jälkeen meillä oli villa ja skootteri vuokrattuina ja loppukuusta suuntasimme vielä Jakartalle, pienelle tutkimusretkelle.

Helmikuu
Olimme Balilla ja tutkimme paikkoja. Kävimme myös pyörähtämässä Nusa Lembonganilla ja loppukuusta kaverit saapuivat Suomesta viihdyttämään meitä ja toivat salmiakkia! Huippua!

Maaliskuu
Lähdimme kiertämään Aasiaa meidän kuukauden loman ajaksi. Ensimmäiseksi suuntesimme Bangkokkiin ja kävimme sieltä Koh Sametilla. Vietimme myös synttäreitäni tuolla. Thaimaan jälkeen lensimme Vietnamiin, missä olimme puoli viikkoa Saigonissa ja puoli viikkoa Phan Thiessa. Tämän jälkeen lensimme Malesiaan, jossa katsoimme golf- ja formulakisat. Mielestäni kuukauden paras kohde, ehdottomasti! Viimeiseksi vielä lensimme Singaporeen, jossa vietimme Nikon synttäreitä ja kävimme  Universalstudioilla.

Huhtikuu
Alkoi olla jo vähän koti-ikävä. Pääasiassa löhöilimme ja juhlimme sekä saimme uusia kavereita, joiden kanssa kävimme skootterilla kiertämässä Balia. Sellainen kevyt rauhoittuminen viime kuusta ja arkea. Taidettiin tässä kuussa myös lintsata kaikki "pakolliset" poissaolot pois. :D

Toukokuu
Annoimme villamme pois ja muutimme hotelliin. Molemmat alkoivat odottaa jo kovasti kotiin paluuta. Kuun puolessa välissä lensimme Qatariin ja sieltä miniloman jälkeen Suomeen. Hymy oli herkässä. Finally home!

Kesäkuu 
Näimme kavereita, kävimme provinssissa ja vietimme juhannusta. Juhannuksesta olen muuten täysin unohtanut kirjoittaa. No kaikki varmaan tietää minkälainen on Himoksen juhannus! :D


Heinäkuu
Kävimme Hyvinkäällä asuntomessuilla, josta löysimme vain yhden talon, joka vastasi molempien haaveita. Harmi, että sen talon hinta taisi olla jotain 280 000€ :D Kävimme myös Helsingissä viettämässä pientä minilomaa ja katsomassa Musen keikka olympiastadionilla. Oli aika unohtumaton kesäilta!

Elokuu
Lopeteltiin kesätyöt ja käytiin viettämässä Tahkolla perinteinen kesäloma. Se menikin golffia pelatessa ja leffoja katsellessa. Rentoutusloma!

Syyskuu
Muutin Tampereelle ja kudoin talven varalle vaikka mitä: pipoja, hanskoja, sukkia... Innostuin siis käsitöistä. Niin ja tutustuin uuteen yliopistoon tietysti. Muutos ei ollut kuitenkaan suuri kun ala kuitenkin pysyi samana.

Lokakuu
Sain jopa yhden asukuvan tänne! Suoritus sinällänsä. Vietimme myös veljeni tupareita ja nautin Lassin kanssa ensilumesta. Voi sitä riemua! Balilla ei paljon lunta näkynyt.

Marraskuu
Vietimme Tampereella viikonloppuja, kävimme elokuvissa ja museossa siskon ja hänen avomiehensä kanssa. Arjen täytteinen kuukausi. Tietysti vielä suunnittelin jo joululahjoja.

Joulukuu
Leivoin pipareita, ostin viimeiset lahjat+paketoin ne ja vietimme joulua kolmessa paikassa. Uuttavuotta juhlimme Tahkolla. Uudesta vuodesta ei jäänyt käteen oikeastaan yhtään kuvia, joka on sääli. Mutta aika rauhallisissa merkeissä se meni tänä vuonna, paljuilua ja raketteja. :)

This is a summary of last year. I absolutely tired to translate all English. I'm sorry, laziness struck! :/

- Jenni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti