maanantai 22. huhtikuuta 2013

Ngee Ann Cityn Kinokuniya

Toinen päivä Singaporessa meni tutkiessa kaupunkia, kauppoja, nähtävyyksia jne. Käytiin esimerkiksi Ngee Ann Cityn Kinokuniya kirjakaupassa, joka väittää olevan Kaakkois-Aasian suurin kirjakauppa. Oli kyllä todella hulppean kokoinen. En ole eläissäny nähnyt niin paljon matkailukirjoja samassa paikassa paitsi kirjastossa, mutta sitä ei lasketa. Meillä taisi molemmilla mennä siellä yli tunti vaan tutkiessa valikoimaa. 

Nähtiin myös eri museoita ja kirkkoja. Yhdellä kirkoista oli todella mielenkiintoinen tarina. Kirkko oli toiminut ennen orpokotina ja kirkon kulmalla oli ovi, johon aikoinaan äidit hylkäsivät lapsiaan. Kuten tiikerin vuonna syntyneet tyttölapset (tiger girls), sillä niiden uskottiin tuovan perheelle huonoa onnea. Nykyään orpokoti on siirretty muualle ja kirkko toimii vain juhlien pitopaikkana. 

Käveltiin vielä illalla Singaporen joen rantaa pitkin ja käytiin juomassa yhdet baarissa. Minäkin sain 3 kuukauden jälkeen ensimmäisen siiderin! Teki hyvää kuuman päivän jälkeen. :)

Kirjakauppa

National Museum

The second day in Singapore we looked at attractions, shops and just explored the city. We were really great book store, where we spent over the hour inspects books. We walked beside Singapore River in the evening and went to the bar to drink one. I got a long time to drink cider! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti