perjantai 19. huhtikuuta 2013

F1 & Guns N'Roses

Ihan ensimmäiseksi, kuka hullu viitsi ottaa 1200 kuvaa yhdestä ainoasta formulakisasta?! Joskus vaan miettii, että onkohan se järjestelmäkamera mulle oikea valinta kun sillä saa otettua niin nopeasti kuvia...

Sunnuntai Malesiassa vietettiin siis katsoen Malesian F1 Granprix-kilpailua, joka oli mulle koko kuukauden kohokohta. Olin koko päivän ihan naantalin aurinko, paitsi kisan jälkeen, jolloin jouduin hetken nukkumaan migreeniä pois. Se meteli tuolla radalla on ihan käsittämätön! Ja heti kun se loppu niin pääkipuahan siitä alkoi. Muuten päivä meni hyvin, vähän meinasi kuuma olla, mutta sade auttoi siihenkin lopulta.

Lähdettin heti aamulla kilparadalle. kyydit sinne oli suunniteltu todella helpoiksi. Kuala Lumpurin päärautatieasemalta n. 10€ lippu edestakaisin, joka sisälsi 30 min junakyydin ja 15 min bussimatkan radalle. Ei paljon tarvinnut jonotella tai muutenkaan odottaa. Huomattiin kuitenkin, ettei Malesian ilmastolla sinne kentälle olisi tarvinnut mennä liian aikaisin. Siellä ei nimittäin kauheasti ollut tekemistä, vähän katsella aluetta ja katsoa mitä krääsää haluaa ostaa. Itse pysyin vain noissa radiokuulosuojaimissa, jotka oli kyllä ihan nappivalinta! Niillä sai kuunneltu sellaista kanavaa, jossa koko ajan selostettiin kisan tapahtumia. Kisa itsessään meni todella nopeasti, säikähdin kun Niko ilmoitti yhdessä vaiheessa jäljellä olevan enää 10 kierrosta!

Illalla vielä oli kisojen jälkeinen Guns N'Rosesin keikka, joka kuului meidän lipun hintaan. Halvimpiin lippuihin se ei siis kuulunut, mutta kun maksettiin vähän enemmän saatiin paremmat paikat ja keikka. Oli kyllä kiva lopetus yhdelle elämäni parhaimmista päivistä!

Kimi-faneja osa 1! 
Kimi-faneja osa 2!
Kimi-faneja osa 3! Ja kaljateltan takana! :D
Meidän paikat oli tuolla perällä, mistä näki etu- ja takasuoran sekä muutamia mutkia.
Kimi-fani osa 4!
Sinisessä tottakai! 
Pari videota kisasta: 
Ne halvimmat paikat.
Meteli oli niin kova, että kommunikoitiin Ipadin avulla. :D
Kimi-fani osa "enenäätiedämonesko"!
Takasuora
Sitten maalattiin mainokset pois.
Nukuttiin migreeniä pois.

At the first who idiot take 1200 images from a single Formula One race?! Sunday in Malaysia went really well, we were wathing Maleysian F1 Grand prix race. There was a little bit hot and I have headache after race , but otherwise it was one of the best days of my life! After the race there was still  Guns N'Roses concert which crowned our Malaysian holiday! :)

 - Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti