maanantai 15. huhtikuuta 2013

Maybank Malaysia Open

Nyt taas langoilla. Viikonloppu meni levätessä ja eilen vielä koin elämäni kaameimman migreenin. Edelliset migreenit ei ole ollut mitään kun verrataan eiliseen. Nikon piti hakea minulle jopa oksennussanko tuohon sängyn viereen. Että tuolla mentiin eilen. 

Road trippi meni tosi hyvin, nähtiin upeita maisemia ja reissu oli muutenkin tosi onnistunut. Harmitti vaan kun vuorilla meinasi koko ajan sataa kun ajettiin. Olin siltikin yksi naantalin aurinko koko reissun, satoi tai paistoi! Laitan siitäkin tänne myöhemmin. :)

Lauantaina Malesiassa suunnattiin Maybank Malaysia Open golf-kisoihin. Kisat tuli kyllä ihan yllätyksenä aikatauluihin, sillä lauantaina oli tarkoituksena mennä katsomaan F1 aika-ajoja. Mutta koska mun kovapäinen avomies ilmoitti päivän varoitusajalla, että niitä on nyt pakko päästä katsomaan niin sitten lähdettiin. Aluksi oli ajatuksena ensin katsoa golfia niin kauan kuin ehditään ja sitten suunnata aika-ajoihin, mutta lopulta golf voitti. Oli ihan hyvä kun Niko piti päänsä, sillä tuollaisessa isossa golf-kisassa tunnelma on ihan omaa luokkaansa ja minäkin suorastaan nautin päivästä. Ainoa miinus oli kuumuus, joka oli todella painostava. Ilman Maybankin viuhkaa olisin varmaan tuupertunut nurmikolle. Nikosta varmaan kuvien perusteella näkeekin kuinka hauskaa hänellä oli! Iso mies! ;D 

Illalla käytiin vielä syömässä elämämme ensimmäiset sushit! Tulipahan ne nyt syötyä, mutta ei ne oikein meidän mielestä mikään pakkosaadalisää-juttu ollut. Niihin pitää kuulemma vaan totutella. Minä sain noilla kyllä nälän lähtemään, mutta Niko tarvitsi vielä nuudelikupin. :D


Dress/Mango, Handbag/Mango, Sunglasses/Rayban, Shoes/Some butik in Bali
Rakastuin tuohon autoon! Tilaisin tuollaisen kujani päähän kesäksi, kiitos!
Mikko Ilonen
Kameramieskin näytti meille peukkua!
Niin oliko siellä kuuma tai jotain?! :D

The weekend went well, as well as a road trip. Saturday in Malaysia we went to Maybank Malaysia Open golf tournament which were truly experience! The ambiance was a league of its own and I really enjoyed to be there. We also saw Mikko Ilonen when we walked the front nine with him. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti