lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kaksi väsynyttä rellestäjää

Otsikko sopii niin tähän päivään kuin ensimmäiseen kokonaiseen päivään Malesiassa. Lähdettiin eilen porukalla baariin Alleycatsiin ja Eikoniin. Hauskaa oli ja se tuntuu tänään. Nukuttiin Nikon kanssa vahingossa 12 asti ja sen jälkeen käytiin syömässä pizzaa. Sopivaa krapularuokaa siis. ;) 

En kyllä käsitä miten Alleycatsissä voi olla niin paljon porukkaa. Pieni baari, ilman ilmastointia ja ihan tupaten täynnä. Käytiin siellä ensiksi yhdillä ja kun se meni kiinni suunnattiin Eikoniin, jossa pääsin ihan irti. Ihan loistava baari ja meno oli ihan katossa. Lähdin sitten H (kämppiksen) kanssa tanssilattialle, kun Niko jäi pitämään poikien kanssa nurkkapöytää pystyssä. Kaikinpuolin hauska ilta!

 Malesiassa ensimmäisenä päivänä päätettiin tutkia Kuala Lumpurin ostosmahdollisuuksia, jotka oli kyllä hyvät! Luettiin jostain, että Kuala Lumpur kuuluu johonkin top5 shoppailijoiden matkakohteisiin. Tuona päivänä muuten ostettiin meidän rakas Ipad Minikin. Sen sai Malesiasta paljon halvemmalla kuin Suomesta ja vielä ilman veroja. Ipad Nanostakin saatiin Thaimaan lentokentällä verot takaisin kun kävi vain näyttämässä tuotetta ja kuittia yhdessä pisteessä. 

Oltiin tuona päivänä todella väsyneitä, sillä saatiin joku yskä molemmat justiin edellisyönä. Molemmat yski kilpaa ja vielä puhuttiinkin unissamme. Nukuttiin molemmat ehkä 5 tunnin yöunet, joten se hieman näkyy kuvissa. 

Kuala Lumpurissa on kolme sellaista "pääaluetta", josta löytyy shoppailtavaa: Petronas-tornien alla oleva ostoskenkus, Bukit Bintangin alue ja Jalan Imbin alue. Monorail asemia katsottuna asemat olisivat: Bukit Nanas, Bukit Bintang ja Imbi. Eli paikoille on varsin helppoa löytää. Petronas-tornien alla oleva ostoskeskus johon mentiin päivän lopuksi oli huonoin. Aika huono valikoima ja tupaten täynnä väkeä. Bukit Bintangin alue oli mielestäni paras. Kaikista kattavin tarjonta ja sopivan hintaista. Imbilla taas oli ihan valtava ostoskeskus, 10-kerrosta ja huvipuisto ostoskeskuksen sisällä. Kauppoja oli paljon, mutta mielestäni enemmänkin siellä myytiin krääsää kuin mitään sellaista mitä olisi kannattanut ostaa.

Vähän väsytti. :D Eikä edes kahvi auttanut. 
Imbi-alueen Times Square ostoskeskus.
Olisin melkein voinut tuon aidan yli hypätä tuonne. Nikoa vaan ei huvipuistot kauheasti ilahduta.
Päivällä alkoi "vähän" satamaan, satuttiin justiin olemaan hotellilla silloin. 
Ensimmäinen Kinder Bueno - White 2,5 vuoteen! Ranskan reissun jälkeen ei kauheasti ole tehnyt enää mieli. :D
Petronas-tornit

Here are two little weary students. Yesterday evening we left to the bar with our friends and we spent a fun-filled evening! Images are the first day in Malaysia, when we tested Kuala Lumpur's shopping opportunities. We were in the Bukit Bintang area, Imbi area and in shopping center, which is under the Petronas towers. :)

-Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti