maanantai 23. helmikuuta 2015

Marina Beach & Emirates Mall & Souk Madinat Jumeirah

Kolmannen päivän Dubaissa aloitimme hotellimme takana olevalla rannalla nimeltä Marina Beach. Ranta oli ihan super hyvä ja aallot juuri sopivia! Hiekka oli pehmeää, mutta ei upottavaa, joten rantapyyhkeillä pärjäsi hyvin. Niitä kun vielä sai hotellilta ilmaiseksi. Rannalla oli vielä tuo The Walk-kävelykatu, jossa on kauppoja ja ravintoloita. Niko hakikin rannalle minulle (normaalisti) Starbucksista kahvin ja itselleen urheilujuoman, johon hän oli jo Balilla tykästynyt.

Iltapäivällä suuntasimme Emirates Malliin, joka mielestäni oli kivempi kuin Dubai Mall. Se oli toki pienempi, mutta kompaktimpi ja ehdottomasti selkeämpi! Toki kun puuttui vielä ne miljoonat turhat pikku putiikit, joita on Dubai Mallissa, oli suunnistus huomattavasti selkeämpää. Tuolta löytyi silti kaikki kivat liikkeet: Victorias Secret's, Zara, Zara Home, Hollister, Mango, Forever21 jne. Emirates Mallista suuntasimme suoraan Souk Madinat Jumeirahin, joka on tavallaan sellainen itämainen tori. Ei tosin niin kauhean aidon tuntuinen, sillä tämä oli täysin modernisoitu. Eikä siellä ollut sellaista perinteistä soukin tunnelmaa, kuten Dohassa. Ihan kivasti kuitenkin toteutettu ja nähtävän arvoinen paikka. Kannattaa suunnata tuonne ajoissa illalla tai varata pöytä, jos siellä ajattelee syövänsä. Maisemat olivat kyllä upeat illalliselle!

Illalla päätimme vielä käydä hotellimme kattoterassilla juomassa yhdet ja ihastelemassa maisemia. Samalla sain Nikonkin puhuttua ympäri ja suuntasimme hotelliamme vastapäätä olevaan ostoskeskukseen sushille, nam! :)


We started our third day in Dubai at the Marina beach which was behind our hotel. It was really a wonderful beach! There were just perfect waves! During the day, we headed to the Emirates Mall which I liked more than the Dubai Mall and after shopping we headed Souk Madinat Jumeirah which was a kind of a market place. Because of modernization, it didn't feel quite traditional souk anymore. Finally, in the evening we had drinks at our hotel's rooftop terrace. The view was breathtaking! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti