sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Valentine's day

Nyt ollaan taas saatu yksi ystävänpäivä päätökseen ja oli kyllä paras ikinä! Niko tuli piritstämään minua jo perjantai-iltana, jolloin suunnattiin syömään ja elokuviin. Käytiin katsomassa tuo "50 shades of grey", joka oli ihan hyvän, vaikkakin alku oli aika teennäisen oloinen. Loppua kohti elokuva parani ja oli se ihan nähtävän arvoinen! 

Eilen sain paketin, jossa oli Lumoavalta Pihla-sarjan rannekoru! Juuri se mikä minulta enää puuttuikin sillä, kaulakorun olen saanut Nikolta yo-lahjaksi ja korvikset ostin joskus joululahjaksi itselleni. Kaupungilla ollessamme Niko osti minulle vielä New York Yankeesin lippiksen ja tuoreita kukkia! Harmikseni vain jouduin illalla yksin nauttimaan (ihan älyttömän hyvänmakuista) skumppaa, sillä Nikon täytyi lähteä jo lauantaina kisoihin ja siitä kotiin, mutta kyllä tuo kaikki hemmottelu sen hyvin korvasi! :) Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko! 

Kuvat +, + & +

I had the best valentine's day ever! I have been so spoiled the whole weekend! Friday we have a date night and we went to watch "50 shades of grey". It was pretty good, at least the end of the movie. The start was little bit awkward. On Saturday I got Pihla bracelet, New York Yankees cap and of course fresh flowers as a gift! For my disappointment, Niko had to leave early on Saturday, but luckily I had good sparkling wine with me! 

 - Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti