maanantai 2. maaliskuuta 2015

Väiski & Vadelma

Täällä en ole esitellytkään vielä meidän uusinta perheenjäsentä Vadelmaa! Haettiin Vadelma heti uudenvuoden jälkeen kun päästiin Leviltä kotiin. Se oli kyllä niin pieni, ettei mitään rajaa! Vasta 8 viikkoa vanha, kun taas Väiski oli jo 10 viikkoinen kun se tuli meille kesällä. Aluksi Vadelmaa ei voinut laittaa Väiskin kanssa samaan häkkiin kun Väiski oli ehkä hieman liiankin "innostunut" Vadelmasta. Ne taisivat tosin pysytellä vain 2 viikkoa eri häkeissä, koska Vadelma oppi nopeasti pitämään puoliaan. Vadelma on kääpiöluppa kun taas Väiski on leijonaluppa. Väritykseltään Vadelma on luonnonharmaa ja Väiski luonnonruskea, vaikka mielestäni nuo värit pitäisi mennä aivan toisin päin! 

Aluksi Vadelma oli ihan käsittämättömän villi, yöllä piti nukkua unimaski naamalla ja kuulosuojaimet korvissa, että sai unta. Olin jo muutamana aamuna sanomassa Nikolle, että nyt me annetaan tuo pupu pois. Mutta hei, eihän lastakaan anneta pois vain koska se itkee öisin, joten ei muuta kun GentleWhispering soimaan korviin ja nukkumaan! Onneksi tuo vaihe kesti vain muutaman viikon ja nyt ollaan jo öisinkin hiljaa. Aamulla puput heräävät aikaisin, mutta kun itsekkin herään kuudelta, niin eipä tuo haittaa. 

Väiski on piristynyt ihan valtavasti Vadelman tulon jälkeen ja en ole enää yhtään miettiny kannattiko Vadelmaa hankkia Väiskin kaveriksi. Aluksi olin tosi epävarma, koska pupuja ei voinut pitää samassa häkissä, mutta koska kaikkialla suositeltiin kahta pupua niin ajattelin, että kyllä Väiskikin ansaitsee kaverin. Nykyään ne pötköttääkin vieri vieressä ja kaikki tehdään yhdessä. Se on suurinpiirtein ydinsodan aika, jos toinen saa porkkanaa, mutta toinen ei!

On nuo kaksi karvapalloa meille vain niin tärkeitä.  Viikonloppuna he olivat veljelläni ja tämän tyttöystävällä hoidossa (isot kiitokset tästä) ja oli kuulemma koko porukka katsonut Game of Thronesia yhdessä! :)


I have not yet told you about our newest family member Vadelma! Vadelma is Miniature Lop and came to us eight weeks old. Vadelma's color is a natural grey. Väiski has really brighten up after Vadelma came to us and now our bunnies do everything together! They are so precious to us! ❤ :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti