maanantai 9. helmikuuta 2015

Burj Khalifa & the Dubai fountain

Toisen päivän Dubaissa vietimme oikeastaan kokonaan vain Dubai Mallissa ostoksia tehden. Sieltä löytyi oikeastaan kaikkea maan ja taivaan väliltä... Kaikki kalliit liikkeet kuin myös ihan normaalit liikkeet, kuten Zara, H&M, Forever21, Massimo tutti... ja tottakai Victoria's Secret! Eikä vain ne kosmetiikat vaan myös alusvaatteet, uikkarit ja hiukan myös vaatteitakin. Hinnat olivat kuitenkin sellaista luokkaa, että ostokset sieltä jäivät pääasiassa joululahja tasolle ja itse kokeilin vain kaikki koot muistiin. Suosittelen lämpimästä mieluummin tilaamaan VS:n nettikaupasta. Hinnat ovat jo valmiiksi halvempia ja niistä vielä saa yleensä jotain alennuksiakin. VS aletuotteetkin ovat yleensä hyviä, varsinkin joulun jälkeen!

 Olin varannut jo Suomessa ajan Burj Khalifaan, mikä oli hieman ennen auringonlaskua. Aika oli varsin suosittu, mutta loppujen lopuksi emme edes jaksaneet odottaa auringonlaskua tuolla ylhäällä! Kävimme kuitenkin siellä ja ihastelimme hetken maisemia. Olemme käyneet niin monessa "korkeassa nähtävyydessä" ettei tämä nyt enää niin erikoiselta tuntunut. En ehkä suosittele ainakaan jonottamaan tuonne, mutta varamaalla ne ennakkoliput välttyy jonolta ja lipun hintakaan ei ole sitten enää niin paha.  

Illalla vielä ihastelimme suihkulähde-esitystä Burj Khalifan juurella. Koska esityksiä pidetään noin puolen tunnin välein kuvittelin sen olevan aika pitkä, mutta ei se tainnut kestää kuin noin normaalin kappaleen pituuden eli noin 3-4 minuuttia. Toisaalta ei esityksen pituus minua haitannut, sillä muuten se oli toteutettu todella kauniisti. Ehdottomasti nähtävän arvoinen juttu Dubaissa ja vieläpä ilmainen! :)


In Dubai we spent second day at shopping in Dubai Mall. We also visited in Burj Khalifa and watched the show at the Dubai fountain. Burj Khalifa was a little disappointment because it didn't fell any special when compared with another high buildings. But it is good if you haven't been before for example the Eiffel tower or some telecommunication tower. Dubai Mall and the Dubai fountain were something you have to see for yourself! :)

 - Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti