sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Levi 2014

Eilen saavuimme kotiin ja nyt ollemme saaneet tavarat purettua sekä tietysti katsottua vielä formulat. Oli  tuttuja maisemia! Viikko Levillä meni todella mukavasti. Olimme kolme päivää rinteessä, yhden päivän sairastelimme sängyssä flunssaa ja kahtena päivänä kävimme hiihtämässä yhteensä noin 45km! Joten ihan tyytyväinen olen ainakin viime viikon urheiluihin. Juhlimme viikolla niin isäni kun Nikonkin synttäreitä ja harmittaa, kun ei tullut kameraa mukaan kun kävimme syömässä Aasialaista Nikon syntymäpäivän kunniaksi. Oli ihan järkyttävän hyvää! Muutenkin tuli viime viikolla syötyä melkein yhtä paljon ulkona kuin kotona. Johtuen siitäkin, ettemme viettäneet asunnolla juurikaan aikaa. 

 Nyt kun tämä lomarumba on ohi niin pitäisi taas palata arkeen ja omiin rutiineihin. Niko lähtee huomenna reissuun pariksi päiväksi, joten saan tässä hetken yksin totutella tenttikirjoihin. Voi olla, että huomenna on vähän tuskainen päivä, mutta eiköhän se sen jälkeen helpotu. Loman aikana tänne kotiinkin oli jo tullut kevät! Saa vihdoin alkaa käyttämään äitin ostamaa nahkatakkia ja kevät kenkiä! 

Pari Lassia istuu siinä, ihan samannäköiset ilmeet!  

Yesterday we arrived home from Levi. Holiday went really well! We did downhill skiing 3 days, one day we were sick and 2 days we skied about 45 km! Tomorrow Niko leaves on a little trip and I am starting to get used to the exam books and normal routines. Tomorrow will be a tough day! 

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti