sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kotona ja laskiaissunnuntai

No nyt ollaan kotona jälleen. Pääsimme vasta viime yönä kotiin ja nukuimmekin sitten tänään melkein puoleen päivään. Sen jälkeen aika on mennyt siivotessa, laukkuja purkaessa ja niin tulihan sitä kaupassakin käytyä. Piti tietysti ostaa laskiaispullat ja nautittiinkin ne tässä päivällä kahvin/kaakaon kera.  

Matka meni hyvin, vaikka ehkä vähän lämpimämpi olisi saanut olla. Toisaalta ei parane valittaa, koska aurinko paistoi ja kuulemma samaan aikaan viime vuonna oli vielä lumi maassa ja kanaalit jäässä. Nyt siis oli jotain plus 8-12 koko viikon. :)

Ostettiin Starbucksista tuollaista vaniljasiirappia, jota voi lisätä kahviin. Ihastuttiin Starbucksin vaniljalatteen, jonka ostin ihan kokeiluksi Köpiksen kentältä Nikolle. Kerron sitten seuraavassa postauksessa enemmän matkasta, nyt kuitenkin takaisin purkamaan laukkuja! 


Now we are home again. The trip went well, although the weather could have been warmer. On the other hand at the same time last year Amsterdam was covered in snow and canals were frozen, so the plus 8-12 degrees was really good weather this time of year. Today we bought Shrove buns which we ate with coffee/hot chocolate! So yummy! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti