torstai 6. maaliskuuta 2014

Ei niin hehkeä alkuviikko

Täällä on ollut nyt vähän hiljaista, mutta ihan pätevästä syystä. Olin tuossa alkuviikosta väsynyt, eikä ilmeisesti johtunut pelkästä Oscar-gaalan katsomisesta kello 3:30 aamuyöllä. Memoriam-osio oli muuten todella koskettava! Kuka tiesi esimerkiksi Harry Potterista tutun Vernon Dursleyn näyttelijän kuolleen? 

Mutta tosiaan nyt voin jo paremmin ja huomenna pitäisi päästä kotiin. Pieni visiitti tänne sairaalan puolelle piti kuitenkin tehdä. No ehtiipähän kerranki nukkua ja ehkäpä huomenna kirjoittaa Amsterdamista tänne. Anteeksi kuvien laatu, mutta ei aivan tullut kamera tänne mukaan, kännykkä kylläkin. 

Nyt olisi hirveästi asiaa, mutta ei missään välissä aikaa. Mistäköhän saisi päivään lisää tunteja. Sitä voisi lisätä vähän joka osa-alueelle: työhön, yöhön, vapaa-aikaan...

Pitäsköhän kokeilla nukkua...ehkäpä. Seuraavaksi tosiaan siitä matkasta, ehkä huomenna jos kaikki menee putkeen. Öitä kaikille ja toivottavasti näitä postaustaukoja ei enää tulisi! :)


I'm sorry that nothing has happened here lately. But the beginning of this week is not been good. Tomorrow, however, I should probably get home. Let's hope for the best! Next time I am going to tell something about our last week's trip to Amsterdam. :)

- Jenni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti