torstai 18. joulukuuta 2014

Vinkkiä!

Jippii, täällä on joululoma aloitettu! Vaikkakin vielä pitäisi pari ainetta kirjoittaa, mutta ne nyt on ihan pikku juttuja. Tentit meni hyvin, voisinpa melkein sanoa 10-0 Jennille! Ensimmäisestä gradukurssistakin tuli eilen 4 (moni ei sitä edes päässyt läpi), joten oli todella oiva syy juhlia alkanutta lomaani! Kävin nimittäin katsomassa uusimman Hobitti-leffan 3D:nä, mutta siitä lisää myöhemmin. 

Tässä pieni vinkki vielä kaikille ahkerille nettishoppaajille eli kun ostatte jotain netistä menkää vaikka selailun jälkeen, jos ei ennen selailua halua, niin ostamaan se tuote/tekemään tilaus yksityisellä ikkunalla tai toiselta nimeltään incognito-ikkunalla. Tämä yleensä auttaa siihen, että etusivulle tai tilausvaiheessa teille voidaan tarjota jonkinlaista ensimmäisen tilaajan alennuskuponkia tai yleensäkkin jotain alennuskuponkia, mitä teille ei normaalilla ikkunalla tarjottaisi. Ajattelin, että olisi mukava jakaa tällainen hyvä neuvo teidän kanssanne, kun viime viikolla itse säästin näin 40€! Mutta, nyt olisi vuorossa joulusiivoja ja lahjojen pakkailua. Hauskaa työ/loma/koulupäivää kaikille! :)


Here is a good wink all active online shoppers! So when you shop online choose private/incognito window, because then you can get some discounts (which you do not otherwise get) on your purchase. I saved a lot of money in this way last week. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti