torstai 4. joulukuuta 2014

Kotona jälleen

Dubaista tulin jo viime viikolla, mutta siltikään en ole tänne ehtinyt. Olen kirjaimellisesti juossut tentistä toiseen ja vielä olisi neljä jäljellä! Koko syksyn työ on silti tuottanut tulosta, sillä pisteitä pitäisi tulla jopa noin 60 ja nytkin on tullut jo yksi viitoinen, kaksi nelosta ja yksi kolmonen arvosanoiksi. Joten tuloksetkin näyttää tosi hyvältä! Itselläni on vähän sitä vikaa, että jos koulua on liian vähän ei sitä vähääkään sitten enää jaksa, siksi on mukavampi täyttää lukujärjestys täyteen. Mutta, juuri nyt täällä ruudun toisella puolella on yksi todella tyytyväinen opiskelija! :) 

Keräsin tähän meidän kuvia ensimmäiseltä päivältä kun saavuimme Dubaihin. Emme tehneet vielä mitään ihmeellistä tuona päivänä, oikeastaan vain suuntasimme nälkäisinä ensimmäiseen (nopeaan) ruokapaikkaan heti kun saimme tavarat hotellille. Pyörähdimme kyllä myös metrolla Dubai Mallissa vähän tunnustelemassa maaperää, sillä seuraavana päivänä oli tarkoitus mennä sinne viettämään päivää ja vierailemaan myös Burj Khalifassa!

Hotellimme Dubaissa oli mielestäni aivan huippu. Olimme varanneet ihan normaalin kahden hengen huoneen, mutta hotelli olikin korottanut huoneemme pieneksi junior-sviitiksi, joka sisälsi mm. 3 wc, joista kahdessa oli amme, olohuoneen, ruokailutilan, keittiön, 2 makuuhuonetta jne. Oikeastaan viihdyimme vain tuossa isoimmassa makuuhuoneessa ja sen kylpyhuoneessa. Hotellimme sijaitsi vielä mukavasti Dubai marinassa, jonka alueella oli mukava kävellä iltaisin. Lähellä oli paljon ruokapaikkoja kuin kauppojakin. Sekä hotellimme takana sijaitseva ranta oli ihana! Todella siisti, pehmeää hiekkaa ja mukavan pienet aallot. Hotellin valinnassa onnistuimme tällä lomalla todella hyvin. 

Huomenna onkin jo joulukuun viides ja pitäisi varmaankin alkaa valmistautua itsenäisyyspäivään, mutta nyt nukkumaan, kauniita unia! :)


Here is few photos of our first day in Dubai. Just checking into our hotel and exploring Dubai Marina. But now, I am going to bed, good night! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti