perjantai 19. joulukuuta 2014

Päivän reippain!

Tänään lähdimme koko perheen voimin jouluostoksille, vaikka Väiski jäikin heti aamusta Animagiin kastraatioon. Meitä molempia jännitti miten leikkaus menee, kun nukutus on aina sellainen riski näin pienille eläimille. Väiski oli kuitenkin ihan super reipas eikä oikeastaan näyttänyt jännittävän yhtään kun laitettiin ensimmäinen piikki. 

Kun kävimme Väiskin sitten iltapäivällä hakemassa, oli pupu ihan niin kuin mitään ei olisi ikinä tapahtunutkaan. Hoitokunta Animagissa oli ihan huippua! He ilmoittivat heti, että pitävät eläimen siellä niin kauan kunnes se on hereillä ja kaikki on kunnossa. Tiedämme kyllä jatkossa, jos ongelmia tulee mihin Väiskin voi aina viedä! Väiski sai varmuuden vuoksi tänään uuden pyyhkeenkin möngertäväksi häkkiin kun varoiteltiin, että pupu saattaa vielä tämän päivän hoiperrella. 

Emme leikkauttaneet Väiskiä käytöksen vuoksi, sillä Väiski on ollut kyllä varsinainen mallipupu! Ei ole juurikaan tuhonnut mitään, mitä nyt pari johtoa ja lehtien kulmia. Mutta, nekin lehdet mitä pupu on mussuttanut on mainoslehtisiä. Väiski ei myöskään sotke ja osaa käyttää vessalaatikkoaan todella hyvin. Käytös on siis mielestämme todella moitteetonta ja Väiski kyllä ymmärtää, jos häntä käsketään tai kutsutaan nimellä. Meillä on ollut vain huolena, että Väiski on kovin yksinäinen ilman lajitoverinsa seuraa ja lähes kaikissa pupukirjoissa kannustetaankin hankkimaan aina kaksi pupua.  Päätimme siis että Väiskinkin olisi aika saada itselleen kaverin!

Nyt kuitenkin jatkamaan taas paketointia, kun nämä vanhemmat vähän innostuivat jouluostoksilla ja varsinkin pupu taisi kerätä hyvän saaliin lahjoja! Meidän pieni possu! 


This morning we left Väiski to the vet for the castration surgery. We were a little bit nervous about the surgery, because anesthesia is a risk for small animals. After all everything went really well and Väiski has been extremely active already. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti