torstai 18. joulukuuta 2014

Hobitti - 5 armeijan taistelu

No niin nyt päästään siihen eiliseen elokuvaani eli Hobitti - 5 armeijan taistelu 3D. Tiivistettynä: Aikamoista tappamista koko elokuva! Jos ei nyt sellainen miljoona örkkiä/haltijaa/ihmistä kuollut, niin on se kumma. Mutta hei, Orlando Bloom ja haltijapuku?! Kaikki tytöthän muutenkin tuijotti Taru Sormusten Herrasta trilogiaa vain tästä syystä, eikö? No ei nyt varmaan ihan, mutta aika lähellä mennään...

Mielestäni ensimmäistä ja toinen Hobitti elokuva oli paljon parempi tähän kolmanteen verrattuna, siksi eilinen elokuva oli hieman pettymys. Elokuvassa myös heti tiesi mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan, joku luultavasti siis kuolee, mutta tiesi vielä millä tavallakin. 3D elokuva oli tehty tosi hienosti ja itse ainakin pidin siitä todella paljon! Pidän yleensäkkin 3D elokuvista ja tänä jouluna pukki taitaa meille tuodakin oman 3D tv:n! Mutta, jos on katsonut aikaisemmat Hobitti elokuvat on tuo viimeinen vai pakko nähdä, ei sitä ilman vaan voi olla! Joten suosittelen käymään katsomassa, vaikka ei ihan kahden esimmäisen osan veroinen olekaan. Lohikäärme oli mielestäni aika hienosti toteutettu elokuvan alussa! :)


Yesterday I went to the cinema watching Hobbit- the battle of the five armies 3D. The movie was pretty good, although no match for the two first part. The film was also predictable and mostly only consisted of killing orcs/elf's/humans/etc. I still recommend to watch the movie if you liked the first two parts. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti