keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Rush Rush!

Huh huh, meinaa kyllä päivät loppua kesken. On ollut kyllä melkoiset pari viikkoa takana. Töitä on ollut enemmän kuin pitkään aikaan, mutta tämä kiire kyllä tulee joka vuosi aina tähän samaan aikaan. Joten olisi se pitänyt jo tietää. :/

Voisin hiukan ensin päivittää tekemisiäni. Eli viime viikonloppu meni Tampereella. Reissu meni loistavasti tehtiin sunnuntaina täsmäisku Ikeaan ja lopuksi vielä Stockmannille. Ja voi sitä Tampereen lumen määrää! Piti oikein N:lle soittaa asemalta, että ei voi käsittää miten siellä on niin paljon lunta. Toki sunnuntaina palatessamme kotiin huomasimme kotipihammekin peittyneen valkoiseen kerrokseen. :)

Vasemmalta oikealle: Joku perus tavaratalo/Stockmann/Ikea/Perus tavaratalo/Sisutusliikkeestä/jne
Pääasiassa Tampreelta tuli ostettua joulukoristeita ja pari joululahjaa tietty. Tämä ketju on uusin juttuni asunnossamme. Tosin olisin halunnut tuon langan, jossa nuo pallot roikkuu, satiininauhasta, mutta sitä ei ollut heti saatavilla ja tämä hätähousu halusi pallot heti esille. Nyt minulla tosin on sitä nauhaa, mutta en ole vain kerinnyt sitä vielä vaihtamaan. :)


Ikeasta tuli ostettua vain viltti(pari kuvaa alaspäin), pari joulukuusen palloa ja tuoksukynttilöitä. Varmaan halvin Ikean reissu ikinä! Stockmannilta sitten vain tuo alla oleva "enkelikello" ja tosin sen osti äiti. <3 


Maanantaina tajusin, kuinka nopeasti aika on mennyt. Asumme enää kolme viikkoa nykyisessä asunnossamme! Iik! Se on molempien ensimmäinen oma asunto sekä meidän ensimmäinen yhteinen kotimme. Voin sanoa itkupillinä, että tulee varsin haikea muutto. N:stä en tiedä, mutta minä varmasti pyöräytän muutaman kyyneleen! Niin ja kaiken lisäksi olemme alle kuukauden päästä jo Balilla! Mihin ihmeeseen nämä päivät ovat kadonneet? 


Alkuviikosta täytimme N:n kanssa viisumien ja kansainvälisten autokorttien hakemukset. Siinä vasta meni aikaa! Kaikenlaisia pieniä juttuja piti huomioida, kuten viisumeissa piti olla takaisintulo liput tai liput viereiseen maahan. Ostimme sitten Singaporeen Air Asialta lentoliput, sillä emme vielä tiedä, koska tulemme kotiin ja mitä kautta. Viisumi on kumminkin ennen sitä saatava! Passikuvat olivat myös yksi riesa. Koko oli autokorttiin ja viisuimeihin mitä oli ja se aiheutti pientä viivytystä ja hintaa valokuvausliikkeessä. Ostimme siis viisumikuvia vähän enemmän, jotta voimme Balilla uusia viisumin ilman joka kertaista kuvaussessiota. 


Käytiin maanantaina samalla yhdessä Sinooperissa ostamassa korttitarvikkeita, N lupasi askarrella kanssani joulukortit! <3

Tänään tulimme vielä äitille, sillä suunnitelmissa olisi viettää itsenäisyyspäivä ja tuleva viikonloppu Tahkolla. :)

I have been really busy the last two weeks. It seems that the days are not enough for everything. Monday, I realized that we live in our apartment only 3 weeks and less than one month we have already in Bali. Iik! Last weekend went well in Tampere and I also bought something. Early this week we acquired visas and international driving licenses. It took quite a long time because of papers. Today we came to my mother, and tomorrow we go to spend the Independence Day to Tahko. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti