maanantai 31. joulukuuta 2012

Hong Kong - Day 2 - Part 1

Oli pakko hajoittaa tämä päivä osiin, sillä tuli yksikertaisesti tehtyä "liikaa" yhdelle päivällä. :D


Aamulla käytiin Starbucksissa aamupalalla. Normaalisti minä otin Caramel Frappuccinon ja Niko arvaili normaalin Cappuccinon ja Laten välillä. :D

Kuvaa kotikadultamme aamulla.

Lähin metroasema.

Tänään tutkimuksen kohteena oli Hong Kongin saari ja varsinkin Victoria Peak. Tulimme saarelle metrolla, joka maksoi vähän päälle euron per henkilö, joten kulkemisen hinta saarelle ei maksa juuri mitään.

Pakko ihmetellä, että kyseinen leffa tullut vasta pariviikkoa sitten Hong Kongiin?!
Pilven piirtäjiä Hong Kongin saarella.
Hong Kong Park


Ylös mennään

Ajatuksenamme oli siis mennä The Peak Tramilla ylös Victoria Peakille, mutta paikalle tultaessamme huomasimme ihan järkyttävän jonon vaunuun. Onneksi paikalla oli myös Fastpassin myyjiä, joilta sai kyllä monin kerroin kalliimpia lippuja vaunuun, mutta eipä tarvinnut jonottaa. Normaalisti jono olisi ollut yli 2h. Fastpass-lipulla sai tosin muitakin etuja kuin vain nopean kyydin Peakille.


Matka oli todella jyrkkä ja meidän iloksemme emme saaneet istumapaikkoja! :D Meinasi olla kyllä vähän tekemistä hengissä pysymisen kanssa, matka oli nimittäin todella jyrkkä (lisää kuvia vaunusta myöhemmin).

Hong Kongilaista mehua

Tutkitaan opaskirjaa.





Peakille pääsemisen jälkeen meillä oli vuorossa lounas, joten suuntasimme oikein varta vasten Aasialaiseen paikkaan, sillä jostain tässä on aloitettava. 


Tässä oli Niko vastaan syömäpuikot Part 1 ja luulempa, että Niko voitti. :D Oman ruokani sain syödä haarukalla, mutta eipä se oikein maistunut. Minulle on käynyt jo monta kertaa niin, että on kauhea nälkä, mutta heti nuudelikupin saatuani se loppuu seinään. Joten tässä siis vielä totutellaan Aasialaiseen ruokaan. :D


Ostimme vielä jälkiruoaksi jäätelöt Mäkkärissä ja lähdimme kiipeämään Peakin huipuille päin.

Meillekin tällaiset liikennevalot, saataisiin väkeä töihin. :D
Perusautoja Peakilla
Kerron sitten loppupäivän toisessa osassa, koska muuten tämä olisi melkoinen maratooni postaus. :) 

I had to break up the second day in Hong Kong in two parts because we did so much in one day. We study the second day of Hong Kong Island and specially to Victoria Peak. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti