torstai 20. joulukuuta 2012

Kuulumisia

Ensimmäiseksi pahoittelen pientä hiljaisuutta täällä, mutta nyt vain ei ole aika riittänyt tänne asti. On ollut kaikennäköistä tekemistä ennen lähtöä eikä kiire tunnu helpottavan ennen maanantaita, joten yritetään sitten tulla tänne yöllä kirjoittamaan tai muuta vastaavaa. :D Nyt viimeisellä viikolla ollaan oikeastaan vaan alustettu muuttoa, saatu viisumit, saatu kansainväliset autokortit, haettu viimeiset lääkkeet mukaan ja katsottu, että kaikki tarvittava on hankittu Balille. 

Päivitetäänpä kuitenkin taas vähän kuulumisia viime viikolta. Viime perjantaina käytiin Nikon ( Vihdoin saa käyttää oikeaa nimeä :D ) kanssa katsomassa Disco Ensemblen keikka. Oli mielestäni todella hyvä ja soitti vielä aika alussa lempibiisini. :)



Lempibiisini Disco Ensemblelta:


Lauantaina tuli taas siirreltyä tavaraa toisesta kämpästä toiseen, joka helpottaa paljon meidän muuttoa perjantaina. Samalla tein rinkkojen inventaario eli katsoin mitä on jo mukana ja mitä puuttuu. :)


Tässä on siis hyvin pieni osa siitä mitä oikeasti on lähdössä mukaan, mutta on siis jo jotain katsottu valmiiksi. :)


Lauantai-iltana vielä istuttiin kavereiden kanssa iltaa ja käytiin keilaamassa. Oli mukava reissu ja pari hyvää kuvaa tuli myös otettua!

Niko


Minä ja Jarno

Mekko/H&M, Rannekoru/Bijou Brirgitte
Tänään oli toiseksi viimeinen tentti ja huomenna viimeinen. Sitten alkaa vihdoin loma! Joka tosin on hyvin lyhyt, sillä perjantaina muutetaan ja 26 päivä lähdetään jo Hong Kongiin. Iik! Nyt pitäisi jo varmaan panikoida.

Tänään muuton keskelllä ihanainen Essi tuli taas piristämään minua. Kiitos! Katsottiin Napapiirin Pikajuna( The Polar Express), jota kyllä suosittelen jouluelokuvana! Todella helppoa ja jouluista katseltavaa. :)




Sorry it has been quiet here. I have been really busy, but I try to improve my manners. On Friday, we were watching the Disco Ensemble, and I think the show was good. On Saturday, I packed to Bali and in the evening we went bowling with our friends. Today Essi watched the movie called the Polar Express with me. I recommend it to Christmas movie! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti