sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Muutto

Jouluaatto lähestyy uhkaavasti. Ei meinaa aika riittää nukkumiseen, sillä tässä nytkin katson tv:stä jouluohjelmia kun Niko vielä nukkuu tuossa vieressä. :)


Perjantaina muutettiin tavarat neljään eri osoitteeseen: Äitini luokse, Nikon perheen luokse, Isäni luokse ja Nikon mummolaan. Voi olla, että seuraavalla kerralla kun muutetaan on kivaa etsiä tavaroita eri osoitteista. :D


Toisaalta järjestelimme tavarat tarkkaan, niin että joka osoitteessa on oma "teemansa". Joka päivä käytettävät tavarat omiin osoitteihinsa, kaikki pieni irtaimisto, kuten tv, mikro, astiat jne. meni omaansa ja isot huonekalut omaansa. Ja kaikissa pakkaamissani pahvilaatikoissa lukee kannessa laatikon tarkka sisältö. Joo, saattoi olla liioittelua. :D


Muutto meni sinällänsä ihan hyvin. Aamulla kahdeksalta aloitettiin ja lopetettiin jossain kymmenen maissa illalla. Pitkä päivä oli, mutta jännittävä. :)


Nyt alkaa jo lähtökin tuntumaan paljon todellisemmalta, kun ollaan muutetttu, eikä varsinaisesti ole enää kotia mihin mennä. Nyt asutaan siis Nikon vanhempien luona ja jouluaattona mennään sitten äitilleni. :)

Niko tuolla takana virnuilee jotain. :D
Lauantaipäivä meni sukulaisissa, sillä pitihän heitäkin käydä moikkaamassa ennen lähtöä. :)

Tomorrow is already Christmas Eve!? Now leaving to Bali already feels more real when we moved to Friday. There was so much stuff to move! On Saturday we went to greet the relatives. :)

- Jenni

1 kommentti: