perjantai 6. maaliskuuta 2015

Last Weekend

Nyt on jo melkein työviikko paketissa ja tänään pitäisi taas tentin jälkeen suunnata kotiin junalla. Viime viikonloppuna junani suuntasi Helsinkiin katsomaan Nikoa, joka on ollut siellä jo muutaman viikon työasioissa. Meillä oli todella onnistunut viikonloppu ja sitä onkin nyt hyvä muistella, kun herra lähtee poikaporukalla viikoksi Alpeille laskettelemaan. Minulla onkin sitten pari viikonloppua aikaa tehdä kaikenlaisia tekemätttömiä tehtäviä. 

Viime viikonloppu koostui periaatteessa hyvästä seurasta ja ruoasta sekä hieman ostoksiakin tuli tehtyä. Niko vei minut myös tosi tyylikkääseen "salabaariin" juomaan yhdet. Baarin nimeä en kuolemaksenikaan nyt muista, mutta siellä oli mukava tunnelma ja taisimmekin olla siellä melkein kaksi tuntia höpötellen niitä näitä. Vaikka pidänkin Helsingistä todella paljon, on pakko myöntää, että on siinä kaupungissa aika "pienen" kaupungin tuntua kuitenkin. Esimerkiksi Zara ja Starbucks oli niin tukossa viikonloppuna, että hyvä kun mahtui edes liikkumaan. Ulkomailla ei tätä ongelmaa ole koskaan. Esimerkiksi Balillakin sai ihan rauhassa opiskella Starbacksissa eikä meteli ollut kuin huutokaupassa. Zarassakaan ei ihan hirveästi panostettu enää siisteyteen. Ehdottomasti noiden kahden yrityksen pitäisi avata lisää liikkeitä Helsinkiin, jotta tuollainen hirveä tungos saataisiin edes hieman vähenemään.

Nyt on niin paljon taas kouluhommia, että tuskin varmaan ehdin viikonloppuna lepäämään, mutta onhan se kivaa kun saa kursseja pois alta ja opiskelut etenevät. Hauskaa viikonloppua kaikille! :)


Last weekend I was in Helsinki with Niko. We spend such a lovely weekend together and I can now look back on it when my hubby leaves to the Alps to skiing with the boys. So I am going to study whole weekend and do stuff I hadn't had time before. It going to very busy two days for me, but happy weekend for everyone! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti