torstai 4. heinäkuuta 2013

Rock Bar

Käytiin poikien kanssa Rock baarissa Balilla. Se on Ayana hotellissa sijaitseva baari, joka on sijoitettu kalliolle, aaltojen ylle. Se on myös auringonlaskun suunnassa, joten vähän tavallista erikoisempi baari siis kyseessä. Hinnathan olivat hieman kalliimpia tuolla kun Suomen baarissa, mutta tuossa paikassa voi sen kalliimman juoman maksaa kun joskus melkein saman hinnan voi maksaa johonkin räkälään. 

Ayana hotel oli myös suosittu häiden pitopaikka sekä häälomakohde. Ymmärrän hyvin miksi! Hotelli oli todella hyvällä paikalla, kaunis maisema merelle sekä sitä vielä kiersi pieni golfkenttäkin. Suosittelen piipahtamaan siellä, jos oleskelee Balilla. Hyvä paikka katsoa auringonlasku, nauttia hyvästä seurasta ja juomista! :)

Hiukset ei pysyny paikalla...
ja sitten ne ajatteli, että joku naamaraja tässäkin pitää olla.
Baariin mentiin hissillä.
Jep, voisi tehdä tuolle ryhdille jotain! :D
Pojatkin alkoivat rentoutumaan kun kaljat tulivat pöytään ;)
Illalla meno alkoi mennä punaiseksi...
ja sekavammaksi!

We went to Rock bar with the boys in Bali. It is situated on the cliffs at the Ayana hotel. There you can enjoy delicious drinks, good company, spectacular sunsets and beautiful sea! Worth a visit! :)

 - Jenni

2 kommenttia:

  1. Moikka! olen itse lähdössä Balille vaihtoon ensi syksyksi. Voisitko kertoa mikä alue olisi turvallinen, eli mistä kannattaa etsiä Villa? Missä oma villanne oli ja voitko suositella jotain välittäjää? Olisi myös kiva kuulla mitä vaihtoon kannattaa pakata mukaan, sinulla voisi olla hyviä vinkkejä asioihin mitä itse ei osaa edes ajatella.. Esimerkiksi jos Balin kaupoista on vaikea löytää tiettyjä tuotteita.

    Toivottavasti jaksat vastata :)

    Hanna

    VastaaPoista
  2. Anteeksi kauheasti, että vastaus tulee näin myöhään. En ole tänne blogin puolelle pitkään aikaan eksynyt, joten sen takia en ole tätäkään huomannut. :/ Omasta mielestäni Seminyakin alue on hyvä, lähellä menoa ja melskettä mutta kuitenkin paljon rauhallisempi kuin Kuta. Turvallista ei oikeastaan ole missään. :D Keväällä Seminyekissa yritettiin yksi villa tyhjätä arvotavarosta ja taas kauempana Kerobokanissa meinattiin puukottaa paria tyttöjä. Joten turvallisuus on aina vähän niin ja näin. :/ Se on aika paljon omasta maalaisjärjestäkin kiinni. Välittäjää en oikin osaa suositella sillä me ei oltu välittäjän kanssa paljon tekemisessä, sillä kaverimme hoitavat sen puolen. Tavallaan peesasimme vain mukana. :D Kannattaa pakata vähän. Sieltä saa kuitenkin kaikkea ja halvalla. Mitään kallista ei kannata ottaa mukaan sillä siellä vaatteet kuluu ihan uskomatonta vauhtia, koska on kuuma ja hiki ja sitten niitä pestään pesulassa ties missä asteissa joten perus H&M tason vaatteita otat vaan mukaan. :) Ja indonesiassahan ei ole H&M eikä varsinkaan Balilla joten ilman sitä kauppaa kannattaa varautua pärjäämään. :D Hiustuotteita on Balilla onnettomasta. Kaikki muotoilutuotteet ja kunnon hoitoaineet kannattaa tuota ite. Shamppoita ja hoitoaineita kyllä löytyy jotenkin mutta ei hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Samoin vitamiinit ja sellaset kannattaa tuoda ite jos niitä popsii. Kalliita ja pahoja Balilla. :D Hmm mitäs vielä. Pääasia on että pakkaat vähän ja ne vähän mitä pakkaat varaudut myös heittämään pois keikan loputtua. Eli kaikkea vanhaa vaatetta vaan mukaan jonka voi sitten heittää roskiin. Itse opin ainakin Balilla sen ettei vaatteet tavallaan merkkaa siellä niin paljon kun Suomessa. On kuumaa ja sataa joten paras asu on varvasläpsyt ja sarongki/shortsit+toppi. Itse jos lähtisin sinne nyt ottaisin vaatteiksi vain nuo. Eikä liikaa pitkähihasia, vain muutama jos menee esim. Hong kongin kautta jossa meillä ainakin oli kylmät kelit tai käy patikoimassa tulivuorella Balilla. :) Toivottavasti tää autto vielä jotenkin, vaikka näin myöhään vastasin. Hauskaa matkaa! :)

    VastaaPoista