tiistai 2. heinäkuuta 2013

Entäs jos..

Oltaisiin taas Balilla. Suomessa on nyt ollut vähän huonot säät, ei enää ihan sellaiset mitkä oli kun tultiin Suomeen. Ruokakin ei enää maistu niin kuin ennen Aasiaa. Kaverit on kuitenkin pysyneet entisellään ja on ollut itse asiassa vain kahta kivempaa. Mutta kyllä Indonesiassa on vaan jotain mitä jäi ikävä. Onko väärin ikävöidä sinne jo nyt? Hyvä jos ollaan oltu edes 2 kk Suomessa.

 Balille on kuitenkin pakko päästä vielä uudestaan. Vaikka Indonesiassa oli mielestäni paljon huonojakin puolia, kyllä siitä meille koti syntyi ja lämmöllä sitä vielä muistellaan. Ne huonot puolet tavallaan kumoutuu niiden hyvien muistojen rinnalla. Onneksi otin reissustamme miljoona (ihan oikeasti varmaan miljoonan, about 500 gigan kovalevy täynnä kuvia) kuvaa, josta on hyvä sitten virkistää muistia.

Kun saavuttiin Suomeen tuntui niin kuin ei oltaisikaan edes oltu missään ja Bali unohtui sen sileän tien. Mutta oli se vaan aikamoinen reissu, jotain sellaista mitä saa vain kerran elämässään kokea. Vaikka nyt palattaisiin takaisin ei se olisi mitään ilman meidän kämppiksiä ja muita koulussa tapaamiamme ystäviä. Ihmiset ne kodin tekee, sen takia antaa ilmastolle aika paljon anteeksi kun ympärillä on rakkaita ihmisiä! :) 

Maanantai oli vapaa ja tänään alkoi työt, joten hauskaa työviikkoa sinne kaikille!

Kuvat ovat viimeiseltä illalta Balilta eli meidän viimeinen Balin auringonlasku vähään aikaan..

 
I have already started to miss Bali, even though we've been only less than two months in Finland. I hope that this is temporary. Anyway, fun week for all! :)

 - Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti