maanantai 1. heinäkuuta 2013

Provinssi -13

Tämän vuoden provinssi oli itselleni jo seitsemäs peräkkäin ja Nikolle neljäs. Ensimmäinen vuosi kuitenkin kun oli ihan törkeän vähän väkeä. Melkein kaikilla keikoilla tilaa oli vapaasti ja minäkin tällaisena tattina näin hyvinkin lavalle. Pmmp keikka taisi olla ainoa jolloin oikeasti meinasi olla tunkua. Viikonloppua masensi vähän keli, sillä melkein koko ajan satoi ja oli kylmä! Ja nyt ei puhuta mistään normaalista yölämpötilasta, vaan itsellänihän oli kumppareissa villasukat, pipo päässä ja kaksi pitkähihaista päällekkäin. :D Niin mikäs kuu nyt olikaan, joulukuu? 

Perjantai:
Von Hertzen Brothers, jonka keikalla oli tilaa yllin kyllin ja jos joku ikuisti kyseisen bändin keikan himoksella, silloin oli ihan kourallinen porukkaa katsomassa. 

Bastille, uusi suosikkini!
Balin hyvät sadeviitat!
PMMP, jota odotin. Bändihän lopettaa tämän kesän jälkeen, joten pitihän se ikuistaa provinssissa sekä himoksella. :)
Viimeiseksi vielä Blur
Lauantai:
Karri Koira & Ruudolf
Disco Ensemble, joka ollaan nähty jo viime syksynä.
The Sounds
Nyt haluaisin kyllä kyseenalaistaa. että millä ihmeen salilla PMMP:n tytöt ja The Soundsin laulaja käy?! Onko artisteilla joku oma mystinen sali, jolla päästään tuohon kuntoon. MINÄ MINÄ MYÖS!
Sitten piti kotimatkalla vielä pelleillä Nikon kanssa. :D
Sunnuntai:
Stella, joka myös jättää keikkalavat tämän kesän jälkeen. :/ 
Ollaan nähty Stella ehkä jo 4 tai 5 kertaa, mutta aina se on vaan yhtä hyvä!
J. Karjalainen: musta tuli fani!
White Lies, joka ärsyttävästi soitti yhden uuden biisin keikalla ja pari kertaa olen kuullut sen radiosta, mutta missään sitä ei voi muuten kuunnella! Ärsyttää, se on meinaan aika hyvä, joku oblivion tai jotain. White Lies oli meille ihan uusi löytö ja ihastuin ensi-istumalta. :)
Sunnuntain pääesiintyjä: In Flames
Niko oli tässä kohtaa juurikin liekeissä. :D
Laulaja piti aika hyviä välispiikkejä, mm. käski crown surfaamaan ja olla välittämättä järjestyksenvalvojista. Kehui vielä muutamalla järjestyksenvalvojalle, jotka raahasivat jotain tyyppiä, että "hei, älkää olko niin rajuja, hän vai rakastaa death metallia." :D

This year Provinssi was already seven in a row to myself. There wasn't much crowd, probably due to the performers and the weather. However, we saw many artists and we certainly had a lot of fun together. :)

 - Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti