sunnuntai 22. joulukuuta 2013

2. Pohjois- ja Itä-Bali

No niin nyt kun olen selvinnyt joulusiivoista, paketoinneista ja leipomisista niin pääsen taas hetkeksi istumaan koneen ääreen. Tänään on ollut erityisen hyvä päivä sillä, meillä oli tuossa pieni "veto" Nikon kanssa ja mittasimme syyskuussa strategiset mittamme. Tänään sitten mitattiin uudestaa ja oltiin sovittu, että saan aina palkkiota joka menetetystä sentistä. Ja miten sitten kävikään? Rinnan ympärys pysynyt samana, vyötäröstä lähtenyt 8 cm ja lantiosta 4 cm eli yhteensä siis 12 cm! WOOT! Tuli minullekin vähän yllätyksenä. Mutta puntarillakin oli lähtenyt kolme kiloa. Nyt saa siis hyvällä mielellä mässäillä jouluna! :)

Mutta asiaan, kuvat ovat siltä vuoristoreissulta. Sen vuorelle kiipeämisen jälkeen lähdimme ajamaan vuorien kautta Balin pohjoisrannikolle ja sieltä itään päin. Idässä tai paremminkin kaakossa nukuimme sitten yhden yön ja seuraavana päivänä lähdimme takaisin kotiin. Missä meitä muistaakseni odotti pirskeet! :D

Reissu oli ihan huippu! Vuorilla taisi kuitenkin sataa koko ajan kun ajeltiin mutta minua ei se paljon haitannut. Hymyilin kuin Naatalin aurinko kyydissä, sillä maisemat olivat yksinkertaisesti niin kauniit. Harmittaa etten saanut parhaimpia maisemia ikuistettua kun juuri silloin satoi niin lujaa, että tie oli kuin joku joki. Sai pitää skootterista ihan oikeasti kiinni. 

Pian lähdemmekin äitilleni viettämään joululomaa kun tuo mörököllikin sai sen aloitettua, jihuu! 
Alakuvissa ajettiin pilvien läpi!
Alakuvassa meidän hotelli idässä. 

The pictures are to the north and eastern Bali, when we drove from the mountains back home. That trip was awesome! Thank you guys for that! :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti