tiistai 24. syyskuuta 2013

Le week-end

Kuvissa taas yksi minun valmistuneista projekteistani, seuraavalla kerralla saatte sitten taas matkakuvia! Tein siis Nikolle pipon ja lapaset. Onnistuivat mielestäni ihan hyvin, paitsi peukut, jotka voisivat näyttää paremmilta. Ensimmäiseksi kerraksi ne ovat kuitenkin ihan ok, olen tehnyt ennen ne meinaan aika eri tavalla. Puikot oli neloset ja lanka jotain outoa venäläistä, mutta todella pehmeää! Piti varmistaa ettei projektista tule liian karheaa, sillä muutenhan tuotokset jäävät vain kaapinpohjalle pölyttymään. Lanka oli ehkä mielestäni hieman liian ohutta, joten kudoin kahdella kerällä samaan aikaan.  :) 

Nyt onkin selvitty jo tiistaille ihme kyllä! Viikonloppu ei olisi voinut paremmin mennä. Perjantaina suuntasin siskon ja hänen poikaystävänsä kanssa kotiin ja nautin perjantai-illasta perheen kera. Lauantaina meinasi olla liiankin kivaa kaverin synttäreillä/tupareissa, että sunnuntaina ei olisi voinut olla enää kivaa! :D Selvittiin kuitenkin aika vähällä ja oli mukava vaihteeksi makoilla koko sunnuntai sängyssä kun Nikokin viihtyi siellä yllätykseksi. Raukalla kun oli kuumetta ja veto pois. :/ 

Tänä aamuna oli jo varsin kylmä kun kävelin bussipysäkille. Lapaset ja pipo eivät olleet ollenkaan liioittelua! Syksy on siis ihan virallisesti täällä, koskahan se vesi tulee? Ei tämä vilukissa ole oikein tuohon kylmään tottunut. Niin kuin Nikokin tänään kirjoitti: "Balilla ei ollut ikkunat jäässä..." 


Mitäs piditte, onko hyvät? 

Photos are one of my projects. I knitted winter hat and mittens for Niko. I think he liked them! and even needs them now, when the air cools down. The weekend went really well. We celebrate our friend's birthday and his new home. Thanks for the party! :)

 - Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti