sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Sunday

Koko eilisen ja tämän päivän voi tiivistää siihen, että kylläpäs olen onnellinen ollessani Suomessa! Sää suosii ja on ihana nähdä vanhoja tuttuja. Yllätyin eilen positiivisesti kuinka moni tuttu oli lukenut tätä blogia ja seurannut meidän matkaa Balilla. Toivottavasti tämä on nostattanut jonkinmoisen matkakuumeen siellä tietokoneen ääressä. ;)

Kuvat ovat alku viikosta, kun olin ma, ti ja ke siskon ja hänen avomiehensä luona Tampereella. He vähän näyttelivät paikkoja ja tajusin samalla kuinka paljon tekemistä Tampereelta löytyykään. Puistot ovat todella kauniita ja hyvin hoidettuja sekä lisäksi niissä on ihmisiä nauttimassa niistä (jota ei kyllä ihan kaikissa kaupungeissa tapahdu)!

Eilen juhlittiin ylioppilaiden ja muiden koululaisten kanssa koulun päättäjäisiä varsin railakkaasti! Mutta oli kyllä todella kivaa. Niin ja katsottiinhan me Elastisen keikkakin, joka oli todella mukaansa tempaava. Nimimerkillä SelkäMärkänäTanssinutFani!

Nyt kun alkaa olemaan kaikki laitteet taas kunnossa tulee tänne niin vanhoja postauksia Balilta kuin tuorettakin kuvaa, kuten nyt. Balilla tuli vain koettua ja tehtyä niin paljon ettei niitä voi ehtiä kirjoittamaan kaikkia siellä. Onneksi Suomessa on enemmän aikaa.

Nytkin Niko nukkuu tuossa univelkaa pois kun tultiin vasta 5 aamulla kotiin. Mutta oli ilta kyllä sen arvoinen! ;)

Kuvat on muuten otettu pienellä Nikonillani, tuli yllättävän hyviä kuvia! 


Yesterday we celebrated the end of school. The evening was really funny! Thank you all! The photos are from Tampere where I was earlier in the week. :)

 - Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti