perjantai 7. kesäkuuta 2013

Nusa Lembongan Part 2

No nyt virkistellään muistia meidän reissusta Nusa Lembonganille, täältä löytyy se ensimmäinen juttu eli ensimmäinen päivä kun oltiin siellä. On tuostakin reissusta vähän aikaa, helmikuussa käytiin, hups! :D

Toisena päivänä vuokrattiin skootteri ja tutkittiin saarta. Tuolla saarellahan ei ole poliiseja, joten mitään kypäriä ei tarvittu (niin niitähän käytetään vain poliisia varten -.-). Meidän hotelliin kuului jonkin sortin aamupala, joka syötiin ensin ja sen jälkeen lähdettiin kiertää saarta rantaa pitkin kiertäen.

Ensin katsastettiin Mangrove metsä, jonne varsinaisesti mentiin veneilemään vasta myöhemmin. Siitä sitten ajettiin sellaisella tosi "turvallisen" oloiselle puusillalle, joka vei meidät Nusa Ceningalle, viereiselle saarelle.

Siellä oli vielä huonommat tiet, mutta kauniimmat maisemat. Korkeuserot olivat sen kokoisia ettei meidän leluskootteri jaksanut vetää meitä välillä mäen päälle. Samalla minun pieni Nikon-kamera lensi hienolla ilmalennolla suoraan kiveen. Nyt siinä on sellanen ihana viirto linssissä. Se ei yleensä haittaa kuvaamista, mutta joskus se päättää tarkentaa juuri siihen viiltoon. -.-

 Sen jälkeen katsastettiin Dream ranta, jota kaverit oli kehunnu. Pöh! Ihan normaali ranta. On niitä nätimpiäkin rantoja nähty, joten jatkettiin samantien matkaa. Katsastettiin myös sellainen luola, jossa ihmiset oli joskus asuneet tai jotain ja meditoineet. Siinä kohtaan ku nähtiin sisäänkäynti niin molemmat peruutti pari askelta taakse päin. Ei kiitos, ei tuonne! Välillä siellä luolassa vilahti vielä lepakko, ihanaa!

Näiden "nähtävyyksien" jälkeen käytiin hotellilla ja mentiin vielä katsastamaan se mangrove metsä veneellä. Oli ihan hieno paikka, ei ihan heti tule samanlaista vastaan. Sitten loppu päivä vaan syötiin, juotiin ja otettiin aurinkoon. Meille ehkä tuo paikka oli vähän liian "autio", koska me kuitenkin tykätään, että netti toimii kunnolla ja valinnan varaa jne. Pariksi päiväksi tuo oli kiva, mutta viikoksi ei. :)

Skootteri on niin tehty Nikon kokosille! :D
Happyy!
Tästä maisemasta tuli mieleen, joku sota-elokuva. 
Noiden saarien pääelinkeino oli ilmeisesti tuon merilevän kerääminen ja myyminen kosmetiikkatuotantoa varten. :)
Tuosta olis saanu hypätä alaskin, jos olis halunnut. Ihmeteltiin kuitenkin vaan tuon veden väriä. Tuollasta tänne Suomeenkin!
Se "turvallinen" silta.
Niko antoi tälle tapahtumalle nimen: Japanilaisten maihinnousu Indonesiaan. Tilanteessahan nuo vaan kaatuili tuolla, eikä kukaan päässy eteenpäin. :D
Mangrove:

This posting is a continuation of the story of Nusa Lempongan. On the second day we explore the island, for example we went to the mangrove forest and exploring the Nusa Ceningan. The roads there were pretty bad, but better than roads of Thailand's Koh Samet. The island is well worth a visit, but we do not enjoy being there for many days. :)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti