maanantai 15. syyskuuta 2014

Väiski

Tänne tuli taas tällainen pieni tauko, mutta jotkut varmaan huomasivatkin instagramista, etten ollut enää kotona vaan otimme Nikon kanssa äkkilähdön Siden lämpöön. Oli todella onnistunut reissu, kiitos hyvän seuran! Kuviakin löytyy, joten matkasta myöhemmin lisää.

Ajattelin tehdä Väiskistäkin oman jutun kun on se vaan niin älyttömän suloinen! Ainakin meidän mielestä. ❤ Väiskihän on meidän uusin perheenjäsen ja nyt noin 16 viikkoa vanha leijonaluppa eli leijonaharjaskanin ja kääpiölupan sekoitus.

 Minulla oli ennen Väiskiä jo kauan lemmikkikuume, mutta koiraa emme vielä tähän elämäntilanteeseen halunneet. Se olisi mielestäni ollut itsekästä, kun ottaa huomioon ettei ole isoa asuntoa(tai siis omaa asuntoa juuri nyt ollenkaan) ja kunnolla aikaa lenkkeilyyn sekä aina matkustelun ajaksi pitäisi viedä hoitoon jne. Pupu minun perheessäni on ollut pienenäkin, valkoinen hermeliini, joten ajatus omasta pupusta oli pyörinyt päässä jo pitkään. 

Vaikka jotkut varmasti ajattelevatkin, että onko pupusta nyt seuraa tai voiko se edes olla lemmikki, niin minusta se on vain ennakkoluuloa ja kokemuksen puutetta. Niin kuin varmasti kaikkien niiden mielestä, jotka omistavat oman pupun. Väiskistä löytyy paljon luonnetta ja seurallisuutta, sekä älliä. Ei ole vielä syönyt(lue:järsinyt) mitään kiellettyä, paitsi kerran kokeili lipaston nurkkaa, mutta heti kiellettyäni lähti pois. Silloinkin tosin se oli vain protestia kun olimme juuri leikanneet sen kynnet. Varmasti kaikkien lempipuuhaa! 

Tähän mennessä Väiski on lumonnut kaikki, jotka ovat tulleet sitä katsomaan, varsinkin naiskatsojat. On kiva huomata, että omasta perheestäkin löytyy niin paljon innokkaita hoitajia, ettei tarvitse murehtia minne Väiskiä laittaa hoitoon, jos siihen on tarve. Mutta tässä Väiskistä vähän kuvia ja kysellä saa, jos jokin jäi mietityttämään! :)

"Näin mä aina hiivin ruokavarastolle..."

Here are a few photos of our bunny, Väiski. Väiski is 16 weeks old miniature lion lop and a new member of our family. He is so lovable and incredibly cute! 

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti