maanantai 6. toukokuuta 2013

OBS!

Nyt on alkanut jo vähän väki ihmettelemään mihin olen hävinnyt. Mutta tosiaan mun kone löi sopimuksen irti tuossa viime viikolla, ehkä pahimmalla mahdollisella hetkellä. Melkein itku jo tuli... Mutta rakas koneeni pääsee huoltoon heti Suomeen palattuani, itseasissa heti seuraavana aamuna. Luultavasti vain hiirilevy rikki ja silloin korjaus olisi pikainen, mutta jos muuta löytyy voi kestää kauemminkin ja se taas hidastaa vähän tätä bloggaamista.

Nyt on ollut vähän kiirusta muutenkin kun ollaan eilen muutettu meidän villasta pois, viimeinen kouluviikko on alkanut ja siksi siis koetta on toisen perään sekä muutakin hommaa on kyllä kädet täynnä. Joten heti kun saan ladattua tähän Nikon koneelle tarvittavat ohjelmat jatkan täälläkin normaaliin tapaan!

Toivottavasti Suomessa on jo paremmat säät! :)

Some are already wondered where I disappeared. My computer broke down last week, yesterday we moved out of the villa and this week at school are final exams. So I have had enough work. :) As soon as I downloaded the necessary software for Niko's macbook I will come back here in a normal manner. I hope I will do it before I get back to Finland. :D

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti